Ενημερωτική Εκδήλωση Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παλαμά

Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/05/2024

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δ. Παλαμά Ενημερωτική Εκδήλωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παλαμά (Συνεχιζόμενη Δομή) με θέμα «Αρμοδιότητες και Προοπτικές του Κέντρου Κοινότητας». Η εκδήλωση είχε σκοπό να ενημερώσει τους αιρετούς και τους τοπικούς φορείς (Δ/ντες σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, στελέχη Δήμου, ΚΕΠ, Εκκλησία, Πυροσβεστική, Αστυνομία, Βοήθεια στο Σπίτι κτλ) για τις υπηρεσίες που προσφέρει και τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα λειτουργίας του.

Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τις επικείμενες συνεργασίες και δράσεις με τους φορείς. Η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ολοκληρώθηκε με τη διανομή υλικού (ενημερωτικό φυλλάδιο) του Κέντρου Κοινότητας.

Το Κέντρο Κοινότητας στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του, θα συνεχίσει να υλοποιεί αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες στους Αντιδ/χους κ. Παπαμαργαρίτη και κ. Παπαντίνα, καθώς και σε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση, για την παρουσία τους και την υποστήριξη της εκδήλωσης, καθώς και για τον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παλαμά εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο + (ΕΚΤ+).

Ενημερωτικό υλικό:

  1. Φυλλάδιο Κέντρου Κοινότητας Παλαμά ( pdf)
  2. Αφίσα Κέντρου Κοινότητας Παλαμά ( pdf)