Χαιρετισμός Δημάρχου

metal-bar

 

Giorgos1

Συνδημότισσες και συνδημότες, επισκέπτες της ιστοσελίδας του Δήμου Παλαμά

Σας καλωσορίζουμε στη διαδικτυακή πύλη του Καλλικρατικού Δήμου Παλαμά, που προήλθε την 1-1-2011 βάσει του Νόμου 3852/2010, με συνένωση των πρώην "Καποδιστριακών" Δήμων α) Παλαμά, β) Σελλάνων και γ) Φύλλου.

Μέσω της ιστοσελίδας αυτής, σκοπεύουμε και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε έγκυρη, έγκαιρη και πλήρη ενημέρωση, στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με τους δημότες καθώς και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο για τα δρώμενα στο Δήμο Παλαμά.

Παράλληλα, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο, μέσα από τον οποίο θα προβάλλεται η περιοχή μας, η ιστορία, ο πολιτισμός, τα μνημεία και τα αξιοθέατα του Δήμου μας, οι τοπικοί φορείς και σύλλογοι και οι δραστηριότητές τους. Φιλοξενούνται θέματα που αφορούν στην καθημερινή ζωή και στην εργασιακή απασχόληση των δημοτών μας, στις δραστηριότητες της νεολαίας μας, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις της περιοχής, θέματα εκπαίδευσης καθώς και άλλα θέματα ενδιαφέροντος πολιτών.


Η παρούσα ιστοσελίδα του Δήμου μας, βρίσκεται στην τρέχουσα περίοδο υπό αναβάθμιση / ανανέωση , πρόκειται δε να ενημερώνεται εφεξής σε καθημερινή βάση, προκειμένου να προσφέρει άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Παλαμάς, 1-9-2014

Ο Δήμαρχος
Γιώργος Σακελλαρίου

 

Βιογραφικό Δημάρχου

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

 • Όροι χρήσης
  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "palamas.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης ως ακολούθως. Σε περίπτωση…
 • Αναζήτηση
      Υπηρεσία Αιτημάτων  ....................................
 • Επικοινωνία
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Β. ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 4,   Τ.Κ. 43 200 ΠΑΛΑΜΑΣ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΗΛ.: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 24443-50116 FAΧ: ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ 24440-50117 FAX: ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΩΝ 24440-23021     Φόρμα Επικοινωνίας  
 • Χάρτης Ιστότοπου
  Sitemap   Rss  ..........................................