Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες

Οι περιγραφές του συνόλου των διαθέσιμων Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Δήμου φαίνονται παρακάτω. Για να προβάλετε το σύνολο των υπηρεσιών στις οποίες έχετε πρόσβαση στο μενού θα πρέπει πρώτα να εισαχθείτε με επιτυχία στην Πύλη του Δήμου. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό επιλέξτε το σύνδεσμο εγγραφή στη φόρμα εισαγωγής. Στη συνέχεια, για να κάνετε χρήση της επιθυμητής υπηρεσίας επιλέξτε τον κατάλληλο σύνδεσμο από το μενού των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών.
Για να λάβετε πρόσβαση σε κάποια επιπλέον Υπηρεσία ή για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε επικοινωνήστε με το Δήμο.

Υποκατηγορίες

Ανοιχτές Υπηρεσίες

Ανοιχτές Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες οι οποίες εντάσσονται στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι διαθέσιμες προς το σύνολο των πολιτών χωρίς να είναι απαραίτητη η εγγραφή και είσοδος τους στην Πύλη του Δήμου. Επομένως, το μενού των συγκεκριμένων υπηρεσιών εμφανίζεται κατά την επίσκεψη της αρχικής σελίδας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και πριν από την εγγραφή ή είσοδο ενός χρήστη στην Πύλη του Δήμου.

Προβολή άρθρων...
Υπηρεσίες Διαθέσιμες με Εγγραφή

Υπηρεσίες Διαθέσιμες με Εγγραφή

Οι υπηρεσίες οι οποίες εντάσσονται στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι διαθέσιμες μόνο μετά την εγγραφή και είσοδο του πολίτη στην Πύλη του Δήμου. Επομένως και οι αντίστοιχες δυνατότητες στο μενού των ηλεκτρονικών υπηρεσιών εμφανίζονται μόνο μετά την είσοδο του χρήστη στην Πύλη του Δήμου.


Αιτήματα / Καταγγελίες Πολιτών

Μέσα από τη συγκεκριμένη υπηρεσία δίνεται η δυνατότητα υποβολής αιτημάτων, καταγγελιών, παραπόνων ή άλλων προτάσεων προς το Δήμο, οι οποίες αφορούν παραλήψεις και ενέργειες οι οποίες άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου. Επιπλέον, είναι δυνατή η παρακολούθηση της πορείας του εκάστοτε αιτήματος ανα πάσα στιγμή.

Αιτήσεις Πιστοποιητικών

Μέσα από τη συγκεκριμένη υπηρεσία δίνεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης για λήψη κάποιου από τους διαθέσιμους τύπους πιστοποιητικών. Επιπλέον, είναι δυνατή η παρακολούθηση της πορείας της αίτησης οιαδήποτε στιγμή. Παρέχεται ακόμα η δυνατότητα επιλογής τρόπου παραλαβής του πιστοποιητικού μέσα από μια σειρά διαθέσιμων τρόπων αποστολής του.

Προβολή άρθρων...
Υπηρεσίες Διαθέσιμες με Εγγραφή και Ταυτοποίηση

Υπηρεσίες Διαθέσιμες με Εγγραφή και Ταυτοποίηση

Οι υπηρεσίες οι οποίες εντάσσονται στη συγκεκριμένη κατηγορία λόγω του ότι περιλαμβάνουν στοιχεία τα οποία αποτελούν προσωπικά δεδομένα απαιτούν ένα επιπλέον επίπεδο ταυτοποίησης πέρα από την εγγραφή και είσοδο του πολίτη στην Πύλη του Δήμου. Επομένως, πρόσβαση στις συγκεκριμένες υπηρεσίες είναι δυνατό να λάβει ένας πολίτης εφόσον έχει εγγραφή και μόνο κατόπιν επικοινωνίας με το Δήμο ώστε να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση των στοιχείων του. Έτσι και το μενού των υπηρεσιών αυτών εμφανίζεται μόνο μετά από εγγραφή του πολίτη και επικοινωνία με το Δήμο.

Προβολή άρθρων...

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

 • Όροι χρήσης
  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "palamas.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης ως ακολούθως. Σε περίπτωση…
 • Αναζήτηση
      Υπηρεσία Αιτημάτων  ....................................
 • Επικοινωνία
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Β. ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 4,   Τ.Κ. 43 200 ΠΑΛΑΜΑΣ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΗΛ.: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 24443-50116 FAΧ: ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ 24440-50117 FAX: ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΩΝ 24440-23021     Φόρμα Επικοινωνίας  
 • Χάρτης Ιστότοπου
  Sitemap   Rss  ..........................................