Επικαιρότητα

Επικαιρότητα (43)

 

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε στον Παλαμά,  την  Κυριακή  31 Μαρτίου,  η  παρουσίαση  του νέου βιβλίου του καθηγητή – συγγραφέα   κ. Χαρίλαου Ντούλα   ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ»,

  Το βιβλίο αποτελεί μια εμπεριστατωμένη μελέτη και καταγραφή της τοπικής ιστορίας όχι μόνο του Παλαμά και της ευρύτερης  περιοχής της Θεσσαλίας αλλά και του επίμαχου  αγροτικού ζητήματος. Είναι καλογραμμένο, πλήρες περιεχομένου,  και  αποτελείται από έναν  καλαίσθητο  τόμο, συλλεκτικό στο είδος του.

  Στο  βιβλίο αναπτύσσονται  ποικίλα θέματα και γεγονότα, που  αφορούν τη Θεσσαλία και τους Καραγκούνηδες, κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας, όπως η διοίκηση  Τούρκων  και Ελλήνων, οι αγώνες  απελευθέρωσης, η δυσφήμηση, η  ελονοσία, το ιδιοκτησιακό  καθεστώς και οι γαίες  και πολλά  άλλα.

  Την  εκδήλωση   τίμησαν  με την παρουσία τους  και  χαιρέτισαν  η βουλευτής κ. Βράντζα, ο Δήμαρχος Παλαμά  κ. Σακελλαρίου Γιώργος, οι πρώην   Δήμαρχοι   Παλαμά  κ. Διδάγγελος Γιώργος, κ. Έξαρχος  Κων/νος, κ. Χαντζιάρας Θεμιστοκλής και κ. Καραδήμος Βασίλης. Ακόμη  παρευρέθηκαν  οι  κ. Τσαντήλας  και  Φιρφιρής  Απόστολος  και πολλοί  πολίτες   του Παλαμά  και της γύρω  περιοχής.

 

1   2  4

 

 

 

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ

 

Ο Δήμος Παλαμά με την υποστήριξη του ΔΟ.ΠΑ.ΠΑ.Π. και του Εμπορικού Συλλόγου Παλαμά, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Ο Δήμος μας μέσα από τη δική σας ματιά….».

Στόχος του διαγωνισμού, στο πλαίσιο των προσπαθειών προβολής των ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου, είναι η ανάδειξη του φυσικού τοπίου, του οικιστικού ιστού, των ιστορικών μνημείων και της καθημερινής ζωής, μέσα από την ενεργή συμμετοχή και την καλλιτεχνική ματιά των πολιτών καθώς και η δημιουργία ενός εξαιρετικά σημαντικού φωτογραφικού αρχείου που θα βρίσκεται στην διάθεση του Δήμου Παλαμά.    

Λάβε μέρος στην ανάδειξη της περιοχής σου. Με τη δική σου ματιά φώτισε τις γνωστές και άγνωστες πτυχές του Δήμου μας, των τοπίων της, της καθημερινότητας και της Ιστορίας της.

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί με έναρξη την 8η Αυγούστου 2017 και λήξη την 8η Σεπτεμβρίου 2017 στις 16:00

Οι πρώτες τρείς (3) φωτογραφίες θα αναδειχθούν από ψηφοφορία κοινού, η οποία θα διεξαχθεί μέσα από ειδική εφαρμογή για τον διαγωνισμό στο Facebook, και θα παραλάβουν τιμητική διάκριση από τον Δήμο Παλαμά καθώς και εκπτωτικά κουπόνια από καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου. Ακόμα, δέκα (10) φωτογραφίες θα προκύψουν από κριτική επιτροπή και θα παραλάβουν έπαινο συμμετοχής από το Δήμο Παλαμά και εκπτωτικά κουπόνια από καταστήματα και επιχειρήσεις του Δήμου . 

Μετά το πέρας του διαγωνισμού το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί απονομή βραβείων και έκθεση φωτογραφιών στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα εκτεθούν στην είσοδο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου. Μετά την λήξη του έτους θα παραμείνουν στα αρχεία του Δήμου

Δείτε τους Όρους Συμμετοχής.

 

afisa 2

 

 

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 05:52

ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Γράφτηκε από τον

312

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 07:14

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1ου Δ.Σ.ΠΑΛΑΜΑ

Γράφτηκε από τον

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1ου Δ.Σ.ΠΑΛΑΜΑ

Το 1ο Δ.Σ.Παλαμά κατά το σχολικό έτος 2015-2016 υλοποίησε πρόγραμμα eTwinning με θέμα "Γνωρίζουμε άλλους τόπους" με τους μαθητές/τριες της Δ΄τάξης (φέτος Ε΄) με υπεύθυνες τις εκπαιδευτικούς Θώμη Σίσκου (ΠΕ11) και Ειρήνη Ντούλα (ΠΕ06).Έλαβαν μέρος 7 σχολεία (2 σχολεία από την Κύπρο και 4 από την Ελλάδα)και 8 εκπαιδευτικοί. Η Εθνική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων βράβευσε το έργο,τα συνεργαζόμενα σχολεία και τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για την άριστη ποιότητα των αποτελεσμάτων τους.

Τί είναι η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας:

H Εθνική Ετικέτα Ποιότητας απονέμεται στα έργα eTwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας πληρώντας μια σειρά κριτηρίωντης Κεντρικής Υπηρεσίας Στήριξης (CSS)και της Εθνικής Υπηρεσίας Στήριξης (NSS).

Tι είναι το eTwinning :

Η δράση ξεκίνησε επίσημα τον Ιανουάριο του 2005 ως δράση του προγράμματος eLearning της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το 2007 ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα Διά Βίου Μάθησης σαν τμήμα του Comenius. Από το 2014 η ευρωπαϊκή δράση eTwinning αποτελεί μέρος του προγράμματος Erasmus+ (2014-2020), παίζοντας πλέον κεντρικό ρόλο στην υποστήριξη όλων των τύπων ευρωπαϊκής συνεργασίας, στο πεδίο της σχολικής εκπαίδευσης.

Το eTwinning είναι μια πανευρωπαϊκή κοινότητα διδασκαλίας και μάθησης, η οποία προωθεί τη σχολική συνεργασία στην Ευρώπη μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

 

Το έργο μας:

 «Γνωρίζοντας άλλους τόπους»

Τα παιδιά αρχικά αντάλλαξαν πληροφορίες για τους εαυτούς τους με σκοπό να γνωριστούν. Στη συνέχεια ανέλαβαν να παρουσιάσουν τον τόπο καταγωγής τους μέσα από κείμενα και φωτογραφίες. Τους δόθηκε η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα ήθη και έθιμα άλλων τόπων, αλλά και να γνωρίσουν καλύτερα την κουλτούρα του τόπου τους στην προσπάθειά τους να την παρουσιάσουν στους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Η συνέχεια με το etwinning για το τρέχον σχολικό έτος

Το σχολείο μας συνεχίζει να βρίσκεται στην κοινότητα του etwinning και φέτος διασυνδέοντας το μεγάλο μας διετές πρόγραμμα Erasmus+ KA219 «Save Energy Save the World» με το ομώνυμο νέο μας έργο etwinning «Save Energy Save the World» με τη συμμετοχή 5 άλλων χωρών, της Ιταλίας, της Πολωνίας, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας και Τουρκίας. Διασκέψεις μέσω Skype με τους μαθητές των άλλων χωρών, δραστηριότητες και βίντεο με νέο υλικό έχουν ήδη ανέβει στην πλατφόρμα του etwinning και συνεχίζουμε!

etwinning2   etwinning4

 

Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 12:11

Μύρισε……Χριστούγεννα στον Παλαμά!!!

Γράφτηκε από

Γεμάτη από κόσμο ήταν η κεντρική πλατεία του Παλαμά την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00, για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου που οργάνωσε ο Δήμος Παλαμά και ο Δ.Ο.Π.Α.ΠΑ.Π. Το πρόγραμμα περιλάμβανε για τα μικρά παιδιά παιχνίδια με κλόουν, την δημιουργία χριστουγεννιάτικων στολιδιών, που τα ενθουσίασαν, χαρίζοντάς τους χαρά και διασκέδαση ενώ τους μοιράστηκαν και ποπ κόρν. Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Άγιος Βασίλης, που υποδέχτηκε στο ταχυδρομείο του όλους τους μικρούς του φίλους και παρέλαβε τα γράμματά τους. Για τους μεγάλους, το πρόγραμμα περιείχε ζεστό κρασί προσφορά από παραγωγούς της περιοχής και χριστουγεννιάτικα εδέσματα, προσφορά αρτοποιών και ζαχαροπλαστών της περιοχής. Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Όλγα Ντίκα η οποία ταξίδεψε τον κόσμο στη μαγεία των Χριστουγέννων και ακολούθησε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Γιώργο Σακελλαρίου. Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης, ενισχύθηκε από κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια που παρουσίασαν η Φιλαρμονική και η Μικτή Χορωδία του Δήμου. Η εκδήλωση κορυφώθηκε με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, της νεαρής Παλαμιώτισσας Μαρίας Βελεσιώτη, η οποία καθήλωσε, παρά το τσουχτερό κρύο, πλήθος κόσμου με τα τραγούδια της. Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή και ιδιαίτερα τους:

1. Φούρνος Ακρίβος

2. Ζαχαροπλαστείο Αντωνίου

3. Φούρνος Ζαγανάς

4. Πρατήριο άρτου Λαινάς

5. Φούρνος Λιόντος

6. Φούρνος Μαρέτσος

7. Ζαχαροπλαστείο Σαμαρόπουλος

8. Οινοποιείο Καραμήτρου Γεώργιου

9. Αποστακτήριο Κατή Χρήστου

10. Οινοποιείο Νικολάου Μιχαήλ

11. Οινοποιείο Σωτηρόπουλου Στέργιου

12. Αποστακτήριο Σουλιώτη Γιώτα - Παπαμαργαρίτης Δημήτριος

 

DSCN6367 resize

 DSCN6343 resize

 

DSCN6347 resize

 

DSCN6354 resize

 

DSCN6356 resize

 

DSCN6361 resize

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαμά συμμετείχε ως εταίρος στις εργασίες της πρώτης συνάντησης του Προγράμματος Erasmus+, στρατηγική σύμπραξη αποκλειστικά μεταξύ σχολείων - Δράση ΚΑ219 με τίτλο SAVE ENERGY SAVE THE WORLD, με κωδικό αριθμ. 2016-1-PL01-KA219-026180_4 στο Wolbrom της Πολωνίας από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2016. Πρόκειται για τη μοναδική συμμετοχή σχολείου στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ολόκληρου του Νομού Καρδίτσας σε Δράση ΚΑ2, Erasmus+. Οι συμμετέχουσες χώρες μαζί με την Ελλάδα και την Πολωνία ως συντονίστρια χώρα, είναι η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Ιταλία και η Τουρκία.

Συμμετείχαν ως εκπρόσωποι της Ελλάδας ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά, κ.Κωνσταντίνος Δασκαλόπουλος, η αναπληρώτρια Διευθύντρια και εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής του σχολείου κα. Ανδρεάδου Αικατερίνη και η υπεύθυνη επικοινωνίας και εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας του σχολείου, κα. Ειρήνη Ντούλα.

 Σκοπός της συνάντησης ήταν η εφαρμογή και η οριστικοποίηση των λεπτομερειών του προγράμματος SAVE ENERGY SAVE THE WORLD σύμφωνα με τη δομή του. Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα σημεία του προγράμματος και ανατέθηκαν αρμοδιότητες σε κάθε χώρα-εταίρο.

Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πώς δουλεύει το εκπαιδευτικό σύστημα της Πολωνίας, να έρθουν σε επαφή με το Δήμαρχο του Wolbrom, το διευθυντή του σχολείου Wolbrom, την υπεύθυνη επικοινωνίας για το παρόν πρόγραμμα καθώς και άλλους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών ιδιαίτερα σε ότι αφορούσε την έννοια της Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

η διάδοση της συνείδησης για τη διατήρηση/εξοικονόμηση της ενέργειας σύμφωνα με το στρατηγικό έγγραφο 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο προβλέπει υποβολή νομοθετικής πρότασης από την Ε.Ε. για την επίτευξη του στόχου της εξοικονόμησης ενέργειας σε ποσοστό 20% μέχρι το έτος 2020 αποτελεί θεμελιώδες ζήτημα για όλες τις χώρες της Ε.Ε.. Παράλληλα, η ανάπτυξη μιας κουλτούρας ενέργειας στο σχολικό πρόγραμμα, η εφαρμογή των περιβαλλοντολογικών γνώσεων των παιδιών στην καθημερινότητά τους, η ανάπτυξη κατάλληλης μεθοδολογίας και τεχνικών για τη εμπέδωση των γνώσεων καθώς και η ανταλλαγή και τελική υιοθέτηση των επιτυχημένων πρακτικών στο σχολείο της κάθε χώρας αποτελούν τους κύριους στόχους του προγράμματος.

Στο περιθώριο της συνάντησης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στα Αλατορυχεία Wieliczka, να περιηγηθούν στο ιστορικό κέντρο της βασιλικής πρωτεύουσας της Κρακοβίας και να γνωρίσουν την παραδοσιακή κουζίνα της Πολωνίας,.

3  3

2

 

 

 

Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 15:28

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟ Ε.Σ.Υ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ

Γράφτηκε από

Παρουσία του αντιπροέδρου ΕΚΑΒ Μιλτιάδη Μυλωνά έγιναν τα εγκαίνια της νέας βάσης ΕΚΑΒ και στον Παλαμά .

Το μήνυμα του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη μετέφερε ο αντιπρόεδρος και την βούληση του υπουργείου να επαναφέρει όλες τις υπηρεσίες υγείας που εξαφάνισε η μνημονιακή πολιτική. Ο Αντιπρόεδρος μετέφερε την βούληση του ΔΣ του ΕΚΑΒ ώστε μέσα σε στενά οικονομικά πλαίσια να φτάσει το ασθενοφόρο σε πρώτη φάση εκεί που έχει παρατηρηθεί και καταγραφή η πλήρης αποκοπή του πολίτη από το αγαθό της πρωτοβάθμιας βοήθειας, και έρχεται αυτό να συμπληρωθεί και με τη λειτουργία ΕΚΑΒ στο Μουζάκι και σε άλλες απομονωμένες περιοχές. Όλα αυτά γίνονται κόντρα με το γνωστό πόλεμο των ιδιωτικών συμφερόντων που διέλυσαν όλες τις παροχές, με την κοινωνία όρθια και βήμα βήμα και ακολουθεί η στελέχωση πολλών δομών στην υγεία.

Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστωρας Αντωνίου δήλωσε ότι βρισκόμαστε πραγματικά πρώτη φορά στον σωστό δρόμο στελέχωσης και λειτουργίας όλων των βαθμίδων υγείας και η νέα βάση στον Παλαμά Καρδίτσας είναι το παράδειγμα του κτισίματος που σχεδιάζει η περιφερειακή διοίκηση υγείας. Στο σημείο αυτό ο περιφερειάρχης της ΥΠΕ ανακοίνωσε στον Διοικητή του ΕΣΥ ότι βρίσκετε ήδη σε στάδιο υλοποίησης και η λειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου του ΕΣΥ Παλαμά

Ο Δήμαρχος Παλαμά Γιώργος Σακελλαρίου ευχαρίστησε την διοίκηση του ΕΚΑΒ που αφουγκράστηκε ένα πάγιο αίτημα που είχαν οι πολίτες του Παλαμά και με αυτή την νέα βάση μπαίνει τέλος στην αγωνία και τον φόβο για την στιγμή της ύστατης ανάγκης που πολλοί συμπολίτες στον Δήμο Παλαμά χρειάζονται.

Ο Διοικητής του τμήματος υγείας Ιωσήφ Χρούμπ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του μιας και ήταν ο δέκτης πολλών τραγωδιών και αγωνιών συμπολιτών, που είχαν ανάγκη της άμεσης βοήθειας και δεν μπορούσε να παρέχει, και ζήτησε την βοήθεια ώστε να ξεπεραστούν και άλλα προβλήματα από έλλειψη προσωπικού που έχει το κέντρο υγείας. Ευχαρίστησε επίσης και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό για την ένταξη του έργου ανακαίνισης του ΕΣΥ Παλαμά.

Σύντομο χαιρετισμό στην παράδοση απεύθυνε και ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πέραν των προαναφερθέντων και οι: Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Τσιάκος περιφερειακοί σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι Παλαμά Αντώνης Λωρίδας, Ιάσων Τσιρώνης και Φωτεινή Καραϊσκου, δημοτικοι σύμβουλοι, ο Διευθυντής ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ Χατζηαγγελής ο Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας Βάϊος Βαρελάς, στελεχη του ΕΚΑΒ και διασώστες υπάλληλοι του ΕΣΥ Παλαμά και πλήθος κόσμου.

 

Φωτό: Παύλος Σαμαράς

S01020251

S01020241

S01020231

S01020221

S01020211

S01020201

S01020191

S01020181

S01020171

S01020161

S01020151

S01020141

S01020131

S01020121

4ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΥΒΑΚΙΩΤΩΝ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ…

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΛΥΒΑΚΙΩΤΩΝ «Ο ΝΟΣΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

 

Ανατέλλοντας η επόμενη μέρα και πριν ακόμη ξεθωριάσουν οι μνήμες από τα γεγονότα και τις συγκινήσεις που προκάλεσαν οι εκδηλώσεις για το 4ο  Αντάμωμα των Απανταχού Καλυβακιωτών, που πραγματοποιήθηκαν στα Καλυβάκια του Δήμου Παλαμά το τριήμερο 1-3 Σεπτέμβριου 2016, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Απανταχού Καλυβακιωτών « Ο ΝΟΣΤΟΣ», αισθάνομαι την ανάγκη ως πρόεδρος του συλλόγου και εκ μέρους όλου του Δ.Σ. να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχή υλοποίηση των εκδηλώσεων μας και συγκεκριμένα:

Ø  Την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, το Δήμο Παλαμά, καθώς και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για την συμβολή τους και την υποστήριξη τους στην όλη διοργάνωση.

Ø  Τους ιερείς που παραβρέθηκαν και τέλεσαν με κατάνυξη την ακολουθία του Εσπερινού, καθώς και τον εκπρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας π. Κων/νο Γιολδάση.

Ø  Την πρόεδρο του Δ.Σ. «Ο ΕΥΡΥΠΥΛΟΣ» κ. Παναγιώτα Σουλιώτη για την πρόθυμη ανταπόκρισή της στο κάλεσμά μας για τη συμμετοχή του τελευταίου στον 1°  ποδηλατικό γύρο που διεξήχθη στις 2 Σεπτέμβρη 2016.

Ø  Τον καραγκιοζοπαίχτη κ. Δημήτριο Καραμαγκιόλα που με την ωραία παράσταση του Θεάτρου Σκιών που παρουσίασε, διασκέδασε μικρούς και μεγάλους φίλους του Καραγκιόζη.

Ø  Τον Διευθυντή του ΕΣΥ Παλαμά κ. Ιωσήφ Χρούμπ για την ιατρική υποστήριξη που παρείχε κατά την διάρκεια του ποδηλατικού γύρου.

Ø  Την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, το τμήμα τροχαίας Καρδίτσας και το Αστυνομικό Τμήμα Παλαμά για την αστυνομική επιτήρηση της διαδρομής του ποδηλατικού μας γύρου. Η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας ήταν άμεση και αποτελεσματική και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι αυτό.

Ø  Τον δάσκαλο Βυζαντινής Μουσικής χορωδίας Παλαμά κ. Ιωάννη Ντελή και μέσω αυτού όλη τη χορωδία του για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους και την συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις μας.

Ø  Τον πρόεδρο του χορευτικού ομίλου Παλαμά «Οι Καραγκούνηδες», κ. Παπαθανασίου Αθανάσιο, καθώς επίσης και τον χοροδιδάσκαλο  κ. Επαμεινώνδα Στυλόπουλο, οι οποίοι μας χάρισαν με τους χορευτές τους ωραίες στιγμές.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης οφείλονται:

Ø  Στους Φουστανελοφόρους «Ράξας» Τρικάλων που με τις ωραίες φορεσιές τους, τα καριοφίλια του 1821 και τον ωραίο χορό τους, σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκόμενους.

Ø  Στους χορευτές του χορευτικού καταγραφικού συλλόγου «Χορός και τόπος», και στον δάσκαλό τους κ. Σωτήρη Σιόζο που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα και αφιλοκερδώς στις εκδηλώσεις μας και μας χάρισαν ωραίες χορευτικές «φιγούρες».

Ø   Τους εθελοντές Καλυβακιώτες και Καλυβακιώτισσες καθώς και τα νεαρά Καλυβακιωτόπουλα για την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στη διοργάνωση και προετοιμασία των εκδηλώσεων.

Ø  Τα μέλη όλου του Δ.Σ. του συλλόγου μας γιατί «ξόδεψαν» πολύ κόπο και χρόνο που δεν τους περίσσευε για να φέρουν σε πέρας την προσπάθεια μας αυτή.

Τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους Καλυβακιώτες και Καλυβακιώτισσες αλλά και τους φίλους του Συλλόγου που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις μας με θέρμη και αγάπη και ανταποκρίθηκαν με αθρόα προσέλευση σ’ αυτές.

 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Απόστολος Μπακαλάκος

   

2  3  4  5  6  7  9  10  11  12  13  14


Σελίδα 1 από 4

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

 • Όροι χρήσης
  Κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου "palamas.gr" οφείλει, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων, να διαβάσει και να μελετήσει προσεκτικά τους όρους χρήσης ως ακολούθως. Σε περίπτωση…
 • Αναζήτηση
      Υπηρεσία Αιτημάτων  ....................................
 • Επικοινωνία
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ :Β. ΠΑΠΑΚΥΡΙΤΣΗ 4,   Τ.Κ. 43 200 ΠΑΛΑΜΑΣ  ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΗΛ.: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 24443-50116 FAΧ: ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΑΜΑ 24440-50117 FAX: ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΩΝ 24440-23021     Φόρμα Επικοινωνίας  
 • Χάρτης Ιστότοπου
  Sitemap   Rss  ..........................................